"Te iubesc!" printre sute de lumanari

Tarif: 4990 euro, care include:

  • calatorie dus-intors intr-un Bentley S3 de la un hotel (Paris/orasele invecinate) la abatia Vaux de Cernay;
  • afisarea mesajului ales de dvs. cu sute de lumanari;
  • iluminarea din manastire cu cincisprezece lumini Bengal;
  • cina gastronomica, cu o sticla de sampanie Moët and Chandon.

Durata medie: aproximativ 4 ore, inclusiv transportul

Info:

  • meniul este orientativ si poate suferi modificari;
  • realizarea acestui scenariu depinde foarte mult de conditiile meteorologice;
  • tariful nu include bilete de avion, cazare, alte servicii suplimentare.

 Rezerva 

Spune „Te iubesc!” printre sute de lumanari

La un moment ales, in intervalul 19:30 – 20.00, in urma unui apel telefonic de la soferul dumneavoastra, veti fi preluati de la hotel cu un luxos Bentley S3, 1964.

Veti merge la vehicul si veti parasi Parisul pentru a ajunge la valea Chevreuse si padurea Rambouillet. In timp ce frunzisul padurii va crea o atmosfera misterioasa, masina ta va trece in jos pe o alee pietruita.

La sfarsitul drumului, brusc, va aparea in fata extraordinara abatie Vaux de Cernay, un domeniu din secolul al XII-lea, restaurat cu circa doua decenii in urma, de către baronul Rothschild.

Masina dumneavoastra va trece printr-un parc de saizeci de hectare, de-a lungul malului unui lac frumos si  va parca in apropierea vechii manastiri a abatiei.

Veti cobori sin masina si veti vedea, plutind in aer, sute de lumanari aprinse! La aproximativ douazeci de metri, lumanarile vor compune un mesaj, declaratia de dragoste a iubirii dumneavoastra! Iubita ta va fi lasata absolut fara cuvinte!

Intrucat veti ajunge la fosta sala de mese, in prezent un restaurant gastronomic, un nor minunat de fum rosu si luminos se va aprinde pe zidurile vechi de piatra ale abatiei.

Odata ajunsi in cladirea monahala, va veti aseza la masa voastra si veti savura o cina in sase servicii cu sampanie: foie gras de rata cu un compot de zmeura, paine prajita cu compot de afine si otet balsamic, grenadine de vitel cu risotto si rosii zdrobite, branzeturi rafinate si serbet din lapte de lavanda...